Mandag – Høstferie – Skog og Gass om hverandre..

Høstferien er over og vi kan se tilbake på en givende og innholdsrik uke for alle som hadde ferie hos oss.

For oss er det ekstra viktig med et godt å variert tilbud i feriene slik at man kan glede seg like mye til å være hos Friluftsliv SFO som til en hyttetur. Ukens program ble laget tidligere i høst og vi har fått mengder med opplevelser.

Mandagen bestod av ulike opplevelser for de ulike trinnene, 1.- og 2.trinn var på en deilig utflukt i skogen, her laget de mat, klatret i trærne og hadde strålende sol fra start til slutt. Det hadde visst vært en magisk høne ute på tur også som hadde lagt fra seg flere gullegg langs stien! Tenke seg til – en GULL-HØNE i Gjerdrum skogen, vi håper virkelig på mer besøk av denne høna. På veien hjem fant vi en mystisk koffert godt gjemt nede i bekken under noen steiner med mer… hva kunne det være…? Et bankran gått galt? Tyver som hadde gjemt gullbarer?? Narkotika fra noen narkotika mennesker??? Bombe????? HVA ER DET I DEN KOFFERTEN?? Etter mye synsing og undring måtte vi rett og slett åpne den for å sjekke forholdene!

Det viste seg midlertidig å være noe helt ufarlig som Geo-catching… Moro var det lell 😉

         

 

3.-7.trinn var på stort besøk hos Enginerum i Oslo, et av Norges teknologi museer innenfor Olje og gass i hovedsak. Vi fikk testet mange ulike egenskaper og prøvd oss som ingeniører. Dette var en flott dag på alle måter og mange av ungene drømte om jobb på oljerigg når de blir store 🙂

About Author

Blogg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *